Tisztelt Ügyfelünk! Az oldalaink működtetéséhez sütiket használunk, további részletekért kérjük, olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat
2011.
dec.
19.

2011. december 15-én tartottuk meg a TÁMOP-3.2.4-08/1-2009-0026 Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szakkönyvtári Tudástár c. projekt intézményi zárórendezvényét, amelyen a konzorciumi tagok - a Jósa András Oktatókórház Kállay Rudolf Szakkönyvtára, a Nyíregyházi Főiskola Könyvtára, a Jósa András Múzeum könyvtára - szakmai vezetői  mellett természetesen a levéltár munkatársai is beszámoltak az elért eredményekről.
Galéria

 A rendezvényt Gulyás József, a megyei közgyűlés alelnöke és Czakóné Udud Zsuzsanna, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat Intézményfenntartói és Humán Osztálya vezető főtanácsosa is megtisztelte részvételével. A konzorcium egészének munkájáról Kerezsi-Papp Mariann projektmenedzser szólt, V. Kokovay Zsuzsa a főiskolai könyvtár pályázathoz kapcsolódó tevékenységét ismertette, Kührner Éva PPT-s bemutatón a kórházi könyvtár eredményeit sorolta, míg Riczu Éva a múzeumi könyvtárban végzett katalógusépítésről beszélt.
 
A projekt megvalósulásáról a menedzsment záró konferencián számolt be.
 
Galambos Sándor szakmai vezető a közművelődési munkát mutatta be
Vegera József informatikus a közös honlappal kapcsolatos munkáról készített bemutatót
Kocsis György könyvtáros az ALEPH-adatbázis feltöltéséről szólt
 Utolsó frissítés: 2021.01.22. péntek, 08:29