Tisztelt Ügyfelünk! Az oldalaink működtetéséhez sütiket használunk, további részletekért kérjük, olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat
Minden levéltári kiállítás:
2011.
febr.
23.

Emlékek a közegészségügy múltjából

2011. február 14-én kiállítás nyílt levéltárunk földszintén "Emlékek a közegészségügy múltjából" címmel
Galéria

2011.
ápr.
20.

Pro libertate!

A kiállítás a Rákóczi - szabadságharc megyei eseményeit követi nyomon eredeti levéltári iratok bemutatásával. A szatmári békéhez vezető tárgyalásokról, a Habsburg - birodalomról és Rákóczi száműzetéséről színes tablók tájékoztatják az érdeklődőket.
Galéria

2020.
jan.
22.

Európa Digitális Kincsei között levéltárunk kuriózumai

2018-ban MNL és tagintézményei csatlakoztak egy több évig tartó nemzetközi projekthez, amely az Európa Digitális Kincsei (European Digital Treasures) címet viseli.
2014.
márc.
7.

Nőnapi tárlat

 

A Nőnap alkalmából a levéltárunkban őrzött olyan dokumentumokból, könyvekből válogatott Bánszki Hajnalka és Henzsel Ágota, amelyeket nőkről, nőktől, nőkhöz írtak.

 

Köszönet a Jósa András Múzeumnak a kölcsönzött tárgyakért!

Kiállítás

 

 

2014.
nov.
1.

Ünnepélyes könyvbemutató

A Kárpátaljai Állami Levéltár, Budapest Főváros Levéltára, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola és a Magyar Nemzeti Levéltár Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Levéltára tisztelettel meghív minden érdeklődőt a 2014. november 3-án 13 órától Beregszászban, november 4-én 14 órától Nyíregyházán tartandó könyvbemutatóra.

 

Meghívó

2015.
márc.
17.

Málenkij robot

A hónap végéig tekinthető meg levéltárunk földszintjén a Málenkij robot című kiállítás. Azoknak, akiknek nem áll módjukban személyesen megtekinteni a tárlatot, ajánljuk szíves figyelmébe az online olvasható tablókat.

Előadás

Galéria

2015.
jún.
19.

Kiállítás

 

 

 

 

Ajánljuk az érdeklődők figyelmébe a "Gyógyítással kapcsolatos könyvek és iratok" című kiállításunkat.

 

 
2018.
febr.
14.

Válogatás a Megyery család irataiból

Február 12-én Múltról mindenkinek sorozatunk aktuális rendezvényéhez kapcsolódóan kiállítás nyílt a Megyery család nekünk ajándékozott irataiból.Utolsó frissítés: 2020.09.30. szerda, 06:30
Tartalom átvétel