Tisztelt Ügyfelünk! Az oldalaink működtetéséhez sütiket használunk, további részletekért kérjük, olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat
2015.
máj.
29.

A Magyar Nemzeti Levéltár Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Levéltára és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Honismereti Egyesület pályázatot hirdet általános és középiskolás diákok részére egy szabadon választott utcanévadó személy bemutatására.

 

Ismered Nyíregyházát?

Tudod-e, melyik közterület viseli

Benczúr Gyula
Jósa András
a Hatzelek
Inczédy György
Leffler Sámuel
Lukács Ödön
Blaha Lujza

nevét?

Kik voltak ők és hogyan kötődnek Nyíregyházához?

Az 5-10 ezer karakter hosszúságú 
pályamunkában az életrajzi adatok mellett
hangsúlyozni kell az utcanévadó nyíregyházi
kötődését is.

 

Vegyél részt pályázatunkon, érdeklődj, kutass, megtudod!

 

A pályázaton kérjük feltüntetni a pályázó nevét, iskoláját, osztályát, felkészítő tanárát, valamint elérhetőségeit (e-mail, telefon).

Beküldési határidő: 2015. május 1.

A közlésre érdemesnek tartott munkákat megjelentetjük honlapunkon. A legjobb írások szerzőit a 2015. évi városnapi rendezvényünkön meglepetés ajándékokkal díjazzuk.

A pályaműveket e-mailben a szszbmlatmnl [dot] gov [dot] hu, címre, nyomtatásban a Magyar Nemzeti Levéltár Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Levéltára, 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 4. postacímre várjuk!

A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítás a fenti e-mail címen vagy a 42/414-313 számon Csobán Enikőtől kérhető.Utolsó frissítés: 2020.02.13. csütörtök, 12:30